30 Mayıs 2014 Cuma

cilt bakım rutini-- rosense

yaklaşık 2 senedir çok düzenli olmasada :)severek kullandığım rosense ürünlerinden bahsedeyim sizlere..tonik, temizleme köpüğü, peeling
tonik:
Antioksidan özellikli ve E vitaminli.Cildi sıkılaştırır ve gözeneklerin siyah noktacıklarla tıkanmasını engeller.İçerdiği gül özü ve antioksidan sayesinde cilde tazelik ve parlaklık verir.E vitamini ile zenginleştirilmiş formülü cildi besler.Alkol içermez.
Sabun İçermez, Cildi Yıpratmaz..

temizleme köpüğü:
sabun içermeyen formülü sayesinde cildi yıpratmadan derinlemesine temizler ve cildin nefes almasını sağlar.İçerdiği gül özü ve proteinler cildi besler,duru ve sağlıklı bir görünüme kavuşturur.
 peeling:
Derinlemesine Temizlik Cildinizi derinlemesine temizleyerek tıkanmış gözenekleri açar ve cildinizin nefes almasını sağlar.İçerdiği papatya özü cildinizi dinlendirir ve duru bir görünüme kavuşturur.Kayısı partikülleri içerir kayısı cildi besleyerek arınmış bir görünüme kavuşturur. Cildinizi kurutmaz. Haftada 1 kez uygulanabilir. Ardından Rosense Nemlendiricinizi kullanın. 

bu ürünün kokusuna bayılıyorum, içerisindeki tanecikler cildi tahriş etmiyor ve uygulama sonrası cildim pamuk gibi yumuşacık oluyor..


2 yorum: